Сидеров: Господарите ни нареждат: "Вие сте фронтова линия!"

Новини
19:01 - 02 Февруари 2022
4323
Сидеров: Господарите ни нареждат: "Вие сте фронтова линия!"

„Ние сме колониална държава, а в подобни страни корупцията е начин на живот. Те се създават за това, за да има в тях корупция, през това биват назначавани колониални управници и чиновници и няма значение как се казват Бойко Борисов или Иван Иванов. Тези добре познати свои тези заяви пред Би Ти Ви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Господарят казва: Вие сте фронтова линия, ще ви се наложи да разположите бази, ще ви се спрат реакторите и т.н.“, изброи бившият депутат. 

Според Сидеров, ако тук се разположат ядрени оръжия, автоматично ставаме мишена на Русия. До този момент Русия гледа благосклонно на нас, подчерта Сидеров. 

„Цацаров и Гешев прикриваха корупция, на първия му намериха служба в прокуратурата, той пак ще си продължи.“, заяви Сидеров. Според него думите за корупция от страна на новите управляващи не са искрени.

Той коментира и думите на руския външен министър Сергей Лавров за изтеглянето на НАТО от България и Румъния: „В резултат на споразумения, които са направени 97 и 99 г. между НАТО и Русия да
не се разполагат стратегически оръжия в тази линия Българи-Румъния - те не трябва да се разполагат. Това каза Лавров. България нека да си бъде член на НАТО, казва още Русия, но стратегически оръжия не могат да се разполагат, защото тогава ние ще трябва да отговорим.“