Сигнал до Lupa.bg: Сашо Майонезата крещи: Аз съм цар!

Милионерът побърка софийски квартал с улична изцепка, провесен от джипа си

През ключалката
15:30 - 02 Септември 2019
77845
Сигнал до Lupa.bg: Сашо Майонезата крещи: Аз съм цар!

Бизнесменът Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, вися от джипа си по време на движение, крещейки „Аз съм ца-а-а-р”. На поредната издънка на милионера станаха свидетели хората в централен столичен квартал преди броени дни, докладваха читатели на Lupa.bg.

Развенчаният баровец, който отдавна няма нищо общо с фирмата „Олинеза”, покарай която се сдоби с мазния прякор, се забавлявал като гамен, докато негов приятел шофирал лъскавия джип, обясниха нашите читатели. Какъв е повод за радостта на Сашо Майонезата, не стана ясно.

Преди три години Александър Найденов окончателно се раздели с „Олинеза”, след като продаде дяловете си в дружеството на своя съдружник Христо Кръстев. „Разделих се с бизнеса и с прякора си. От два месеца нямам никакво отношение към съпритежаваната и управляваната от мене 20 години фирма”, обясни през 2016-а доскорошният майонезен бос.

Найденов не уточни каква е причината за смяната на попрището. По думите му единственото, което никога няма да продаде, са близките му и любимото си куче. Всичко друго смята за заменимо и подлежащо на продажба в правилния момент.

Баровецът доби национална популярност покрай бурната си връзка с актрисата Елен Колева, която завърши с взаимни хули и обвинения в куп грехове.