Силикон на показ: Джия демонстрира пищни форми (СНИМКИ)

Изрязаният бански на ергенката не остави нищо на въображението

Нещо за четене
10:30 - 02 Август 2024
2588
Силикон на показ: Джия демонстрира пищни форми (СНИМКИ)

Красивата ергенка Джия спря дъха на мъжете на плажа с появата си. Атрактивната фолк звезда се съблече по бански и накара целия плаж да се обърне към нея. 

Изпълнителката на хита "Проверено" се отдаде на няколко дни край морския бряг, като за целта се беше спряла на доста изрязан черен бански, който не оставаше нищо на въображението. 

Огромните силиконови гърди бяха основното, към което се насочиха всички мъжки погледи. И съвсем заслужено получи толкова много комплименти, че със сигурност ще я топлят и през зимата. 

Напоследък, наред с музикалната си кариера, която е своя разцвет, звездата от "Ергенът 2" се изявява и като репортер. Прави много интересни клипчета на улицата и винаги успява да измъкне любопитни истории от случайни хора. Разбира се, нейна запазена марка е провокативността, което определено се харесва на почитателите ѝ. 

Последната ѝ песен "Саботираш" се превърна в истински хит, а верните й почитатели чакат с нетърпение следващото й предложение.

"Има всички шансове да се нареди до големите имена в бранша, само трябва да бъде по-постоянна и да продължава да прави хубави песни", пишат в социалните мрежи.