Силните станаха четвъртото племе в “Игри на волята” 6

Многокомпонентен и изключително напрегнат двубой определи финалните 8 участници в шоуто

Нещо за четене
11:20 - 16 Септември 2024
1013
Силните станаха четвъртото племе в “Игри на волята” 6

Силните се превърнаха в четвъртото племе на най-мащабния риалити формат “Игри на волята”. Членовете на най-новия отбор бяха определени след оспорван и многокомпонентен сблъсък между новодошлите 16 кандидати, готови за победа.

Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора - Оранжеви и Лилави. Играта се разви в няколко етапа, изискващи концентрация, добър баланс и точен мерник. Всеки от участниците трябваше да премине през Люлката на смъртта, планината от варели и змейката, демонстрирайки своите комплексни умения. Решаващ се оказа финалният етап, в който по-точният мерник и логическа мисъл на оранжевия отбор надделя над лилавия.

Радостта за новосформираното племе на Силните, което ще носи зелен цвят, се оказа краткотрайна, след като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха участниците, че ще трябва да обитават най-новата територия - Блатото. Там условията за живот и оцеляване са по-сурови дори от тези на Брега на отчаянието.

Тази вечер в екстремното риалити предстои първата в историята четворна битка за територия, след която нищо вече няма да бъде същото за племената.