Силвена Роу: Специалист съм в храната и секса

Известната кулинарка втрещи с откровения - в предишния си живот била наложница на Сюлейман Великолепни

Новини
15:30 - 29 Септември 2024
4248
Силвена Роу: Специалист съм в храната и секса

"Не съм суеверна, не вярвам, че някой ще ме урочаса", заяви Силвена Роу, преди да разкаже пред Мариян Станков – Мон Дьо едни от най-личните си истории. Оказва се, че зад добре познатия ѝ образ от кулинарната сцена се крие история на сълзи, страст и несломима амбиция.

“В предишния живот съм била наложница на Сюлейман Велики!”, призна топкулинарката пред Нова тв. Тя се определя като Роксолана и разкрива, че няма проблем да ходи след мъж, да го облича, храни и да го къпе. "Затова моите ястия са най-най и като готвя при шейховете знаят за какво става дума. Никой не може да прави такива десерти. Никой не може да готви като мен. Аз готвя по начин, по който мога да те запленя.

Има връзка между секса и готвенето - толкова е силно и уникално.

Лондон ме научи на маниера и на гурмето", смята известната готвачка.

"Аз бях едно от най-красивите момичета в Пловдив. Баща ми беше може би най-ерудираният, най-колоритният красив мъж. Обличаше се в розово, оранжево. По времето на комунизма беше трън в очите. Майка ми, която е реставратор, ми шиеше всички дрехи. Аз се носех в копринажи, в хубави ризи", спомни си тя.

"Мъчно ми е за сестра ми, защото малката ми сестра видя как баща ми си отива.

Но баща ми е в мен - аз много приличам на него",

разкри Роу.

Силвена Роу разказва, как след като се омъжва, си тръгва от красивия Пловдив и заминава за Великобритания. Там хората са „леко намръщени и безумно студени”. „Никой не ме забелязва там, никой не ме гледа”, посочи Роу.

"Запознах се с Петър Увалиев в Челси и ходех да го виждам. Водеше ме всеки ден в ресторанти, а аз слушах историите на този интересен и красив български аристократ. Той видя, че аз съм там с причина. Почнах да ходя да си правя косата в Harrods за тогавашните 90 лири, еквивалентни на 500 сегашни", сподели тя. 

Тя разказа и за лошата страна на живота ѝ в Лондон: "Започнах да работя в Balkan Holidays.

Там един от директорите ми се показа гол.

Аз бях млада, наивна. Избутах го и казах на мъжа ми - щеше да му счупи главата". Роу обобщи: "Лондон ме научи на маниер."

"Като жена в мъжка среда отвсякъде ме тъпчат. Мъжете искат да съм на тяхното ниво, но да не използвам техните способи", заяви кулинарният виртуоз и продължи:

"Мъжът има две страсти - храната и секса. Аз съм специалистка и в двете.

Правя йога и много секс.

Сексът е много важен, защото самият акт на сексуалната активност е типичен за по-младите, но е много по-важен, когато остареем. При оргазъм изтласкването на кръв в мозъка е феноменално. Оросява се мозъкът, възраждаш се, ставаш като млад. Сексът не е само физическата експерсия, а и как се носим, как флиртуваме", смята известната готвачка.