Силвия Кацарова пазарува зарзават с палто за 6 бона (СНИМКИ)

Естрадната легенда грижливо избира всеки залък, който слага в устата си

Нещо за четене
11:45 - 19 Януари 2023
4273
Силвия Кацарова пазарува зарзават с палто за 6 бона (СНИМКИ)

Силвия Кацарова държи винаги да е елегантна дори и когато отива за бързи покупки до кварталния супермаркет. Репортер на „Уикенд” засече певицата в центъра на София, близо до един от домовете й, където гласовитата туркиня избираше плодове и зеленчуци, а след като лично подбра доматите и портокалите, се отправи към топлата витрина, където търсеше нещо вкусно и здравословно.

Изпълнителката на „Големият кораб минава” беше издокарана с панталон, ниски обувки и топло кожено палто за около 6000 лева. Бившата вокалистка на „LZ” е голяма фенка на елегантните дрехи, скъпи палта и разкошни бижута. Русата фурия е признавала в свои интервюта, че има цяла стая, която е гардеробна. Тя се намира в къщата й в „Бояна“, където живее с втория си съпруг Любо. Кацарова има и апартамент в центъра на София, където също ходи често.

68-годишната естрадна легенда е видимо в добра форма, която успя да запази след ударното си вталяване преди години. Преди време блондинката успя да се отърве от 10 излишни килограма с помощта на диета с кълнове. Оттогава тя внимателно следи с какво се храни, за да не наддава.

Елзетката е получила скъпото си кожено палто, с което се бе наметнала, от любимия си мъж Любомир, който е доста заможен. Двамата се сгодиха най-неочаквано преди 11 години, като Силвия се разведе с дългогодишния си партньор Милчо Кацаров заради внезапно лумналата й любов с бизнесмена. „Нека ми прости Милчо, но срещнах голямата си любов – сърцето не пита”, каза тогава естрадната легенда, която приключи 30-годишен брак заради студентската си любов, с когото се срещнали случайно след много години.

Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в Алпите, както и на Българското Черноморие. „Нелепо е да се мисли, че съм с Любо заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение”, казва изпълнителката на вечния хит „Големият кораб минава”. Все пак Силвия не отрича, че води висок стандарт на живот и съпругът й я гледа като писано яйце.