Силвия Радулова от "Игри на волята" крие майка алкохоличка (Видео)

Пия бира за бъбреците, за пясъка, по две бири на ден, какво толкова - оправда се родителката пред Нана Гладуш

Нещо за четене
22:40 - 19 Октомври 2024
1967
Силвия Радулова от "Игри на волята" крие майка алкохоличка (Видео)

Родителите на риалити героинята Силвия Радулова, позната покрай участията си в "Игри на волята" и "Сървайвър", се появиха изненадващо в едно от отминалите издания на рубриката "Съдебен спор", излъчвана по Нова телевизия.

От видеото, което в момента провокира голям интерес в социалните мрежи, става ясно, че това се е случило още, когато водеща на предаването беше Нана Гладуш, която в последните години живее със семейството си в Америка.

Разговорът на водещата с майката на Силвия обаче, е повече от любопитен. Става ясно, че тя е алкохоличка, но още по-интересен е начина, по-точно причините за зависимостта си от алкохола, пише Блиц.

"Аз само да те попитам. Ти имаш две деца, но от кой Георги", пита Нана майката на Силвия пред погледа на двамата й съпрузи, които носят едно и също име - Георги.

"Синът ми е в Англия, програмист. Дъщерята е Силвия Радулова, "сървайвърката". Тя обикаля целия свят, в момента е тук някъде, на Балкана.

"Такава луда глава! Авантюристка... А знаеш ли, че майка ти е дала на Жоро вестници, където пише за дъщеря ти, но там пише още и че ти си алкохоличка", продължи Гладуиш.

"Аз не знам за такова нещо, не съм виждала", опита да промени развоя на разговора майката на Силвия. Но водещата я попита директно: "Ти пиеш ли?", на което получи следния отговор: "Бира. Пия я за бъбреците, за пясъка, по две бири на ден, какво толкова".

https://www.tiktok.com/@vipgossips/video/7426347235299888416?embed_source=%3Bnull%3Bembed_share&refer=embed&referer_url=show.blitz.bg%2Frialiti%2Fmaykata-na-silviya-ot-igri-na-volyata-cafna-v-sadeben-spor-okaza-se-alkoholichka-video&referer_video_id=7426347235299888416