Симеонов: Васил Божков е едно невъзпитано хулиганче

Новини
08:43 - 09 Юни 2020
3259
Симеонов: Васил Божков е едно невъзпитано хулиганче

"Поведението на Васил Божков е на едно невъзпитано хулиганче и не мога да ги приема за сериозно", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на NOVA.
 
"Нормално ли човек с 18 обвинения да не се защитава, а да хвърля всякакви други обвинения?", попита той.
 
"Всеки може да говори каквото си иска, но трябва да има доказателства. Той през цялото време блъфира. Хулиганче със спрей в ръка на улицата - това е той. Чуди се кой да напръска с червена боя", каза Симеонов.
 
„Обвиненията срещу мен в лобизъм няма как да бъдат аргументирани. Когато засегнеш нечии интереси, те обвиняват в лобизъм. Същото се случи и когато започнах своята лична битка срещу шума в „Слънчев бряг”. И тогава имаше обвинения, че се опитвам да затворя големите дискотеки по морето в интерес на някои други. Няма такова нещо. 

„Видяхте как фирмите на Божков в продължение на 5-6 години не са давали никакви отчети. В случая с хазарта, с Националната лотария, става въпрос за големи финансови интереси. В момента Божков е интересен, защото действията му се преекспонират от една друга телевизия. Неговото поведение мога да го сравня с това на едно непораснало дете, невъзпитано хулиганче, което е набарало спрей с боя и пръска навсякъде. Той блафира през цялото време”, каза още лидерът на НФСБ.
 
„Не мога да приема за сериозно поведението на човек с 18 обвинения. Как за този период не се опита да се защити? Нищо подобно, той говори всякакви други глупости”, кагегоричен бе Симеонов.