Симона и Димитър се сгодиха отново след края на Hell's Kitchen

Любовта между двамата процъфтява след излизането от кулинарното предаване

Топ
15:09 - 27 Май 2024
101754
Симона и Димитър се сгодиха отново след края на Hell's Kitchen

Симона и Митко от „Hell's Kitchen“ направиха втори годеж. Този път той бе след края на предаването, далеч от камерите и само за тях двамата.

Мони Бонбони, както е псевдонимът на симпатичната родопчанка, и любимият ѝ Димитър затвърдиха, че са истински годеници и любовта между тях процъфтява след излизането от кулинарното предаване. Чернокосата брокерка разкри за силната любов между двамата след края на шестия сезон на кулинарното риалити със снимка на двойката, на която Симона позира с годежен пръстен на ръката. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях е още една двойка от „Hell's Kitchen“ - победителят Чоткин и неговата годеница Камелия.

Интересното е, че и двете двойки заедно с третия финалист Станислав и неговата дългогодишна партньорка Нели отбелязаха троен телевизионен годеж в ефира на Нова ТВ на самия финал, организиран от шеф Ангелов. И на трите предложения за брак от мъжката половина в двойките дамите отговориха утвърдително.

Зрители обаче изразиха своето негодувание срещу емоционалните кадри

и заподозряха опит за изкуствена конкуренция срещу „Ергенът“,

който се излъчваше по същото време по bTV, а финалът на двете продукции беше в един и същи ден в праймтайма - 16 май.

След невижданото досега в родния ефир сватбено настроение заваляха и купища подигравки, че докато ергенът Алек избягал и зарязал и двете финалистки, в шоуто за готвачи направили не един, а цели три годежа накуп.

Оказва се, че Симона и Митко продължават да градят любовта си и бъдещето им изглежда розово, както това на Чоткин и неговата годеница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от съдбата, че ги е срещнала в кулинарното риалити.