Симона Пейчева отново се разведе

Бившата световна шампионка по художествена гимнастика се е разделила с Петко Петков

Новини
17:00 - 15 Август 2024
6287
Симона Пейчева отново се разведе

Бившата световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева се е разделила с втория си мъж – строителния бос Петко Петков. Двамата не са се появявали заедно от близо година, а общите им снимки са изтрити от социалните мрежи. Симона и Петко вече не се следват и в Инстаграм, което всъщност издава, че в семейната им идилия е настъпил разрив.

Водещата на предаването „Неделни нюанси“ по БНТ 2 преди не спираше да се хвали в социалните мрежи с луксозните им почивки, докато сега качва само снимки от пътешествия с приятелки или със сина си. Симона и Петко не са коментирали отношенията си. Тя винаги е пазила личния си живот в тайна, затова и не е изненада, че и сега мълчи по въпроса. С Петко се ожениха също толкова тайно преди две години.

Той е собственик на компания, която от две десетилетия се занимава със строителство и инсталации, производство на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения, фирмата е строила бизнес сгради и новия хотел „Хилтън Гардън Ин“ на летището, както и няколко постройки във Франция и Германия.

Любопитното е, че дипломираният инженер е имал друго семейство, преди да се събере със Симона, но дали тв водещата стои зад раздялата с жена му, злите езици мълчат. От предишната си връзка той има дъщеря.