Синът на Благой му вика "Господине"

Есмер Омерова прави всичко възможно да отдели хлапето от футболиста

Актуални новини
12:41 - 21 Март 2019
5221
Синът на Благой му вика "Господине"

Любимецът на всички Златки и въртиопашатки - бившият футболен национал Благой Георгиев, има сериозни проблеми със запазването на отношенията с трите си деца покрай безразборните си връзки с различни бръмчалки. Докато все пак Джизъса се радва на известен респект от страна на двете си отрочета от гимнастичката Христина, то синът му Елай от татарката Есмер изобщо не го припознава за родител.

Нещо повече - тригодишното хлапе, вероятно подучено от майка си, се обръщало към нашенеца с формалното "Желлад", което на казанско наречие означава нещо като "Господине", при това в изключително формален контекст. Есмер освен това настоявала невръстният малчуган да се обръща към баща си "на Вие".

Благо, който плаща на зеленооката хубавица близо $3000 месечна издръжка, настоявал 3 пъти седмично да се чува със сина си по телефона. Омерова обаче намерила начин да му вгорчи контакта с наследника.

Хлапето живее с майка си в Москва, но красавицатa не ще й да чуе за бившия си съпруг. Благой преди няколко месеца пътува до руската столица в опит да се срещне с Елай, но Есмер не отговаряла на обажданията му и го блокирала навсякъде в социалните мрежи. 

„Благо може да е женкар, но обича и трите си деца. Есмер не постъпи правилно, като го раздели с Елай!”, коментират близки до бившия футболист.

Георгиев има още две хлапета от продължителната си връзка с гимнастичката Христина Витанова. С нея обаче запази сравнително добри отношения и тя не го възпрепятства редовно да се среща с дъщеря си Йоана и сина Давид.

Още докато беше обързан с Есмер, Благо често пътуваше до България, за да вижда хлапетата, но пък в свободното си време обикаляше чалготеките, заобиколен от различни обожателки.