Синът на Хю Грант побесня, наръга се в лицето

През ключалката
09:47 - 20 Февруари 2021
8375
Синът на Хю Грант побесня, наръга се в лицето

Синът на британския актьор Хю Грант побеснял и се наръгал с химикалка в лицето, защото не могъл да си реши задачата по математика, съобщава The Mirror.

Актьорът разказва пред изданието, че това се е случило пред учителя по време на домашен урок по аритметика, но 8-годишното дете не се е наранило сериозно.

Актьорът снима филм в Турция, където е завел и своето семейство, за да бъдат повече време заедно. Детето взимало частни уроци, за да не изостава от училище. Именно по време на такъв час станал инцидентът. „Синът ми се удари по лицето с химикалката, защото се ядоса, че не може да си реши задачата“, разказва Грант пред колежката си Дрю Баримор за нейното шоу.

Въпреки неприятната случка актьорът си прекарвал добре в Турция. В изолация заедно със семейството си той се наслаждавал на слънцето, което не бил виждал от месеци в Англия. Ето защо лицето му било почервеняло по време на разговора в Zoom.

60-годишният Хю Грант има 5 деца от две жени. Има син и две момичета от съпругата си - шведския тв продуцент Анна Еберстийн, както и момче и момиче от предишната си връзка с азиатката Тинглан Хонг - шеф на салон в китайски ресторант в Лондон.