Синът на Ламбо вече кълца циреи със скалпела

През ключалката
21:10 - 13 Август 2020
6103
Синът на Ламбо вече кълца циреи със скалпела

Единственото дете на кинолегендата Стефан Данаилов - Влади, който е студент по медицина в САЩ, вече е започнал хирургически стаж в Западна Вирджиния, похвали се самият той. И на шега сподели, че тъй като е начинаещ, за момента му позволяват да кълца само циреи и кисти, но се зарече, че след години ще стане велик майстор на скалпела.

Влади и съпругата му Виктория били поканени от свекървата Ирен Кривошиева да дойдат у нас за панихидата на Ламбо на 27 август, но почти денонощната заетост на Данаилов - младши в отделението осуетил тези планове. Младият мъж обаче смята да намине до родината най-късно за Нова година.

"И аз, когато бях малък, се увличах по актьорството, но съм доволен, че избрах лекарската професия. "Д-р Данаилов" звучи отлично, нали? Освен това ще съм първият медик и в двете фамилии", радва се Влади.

Увлеченият по религията младок получавал съвсем дребни пари като стажант - по-малко от 20 000 долара годишно, и разчитал преди всичко на семейството на съпругата си. Влади бил търпелив, тъй като е добре известно, че в САЩ лекарите са добре платени и когато стане пълноправен хирург, доходите му ще скочат поне десетократно.

Владо на вечеря с татко. Краварката е в десния ъгъл...