Синоптичката Лора най-после стана официална любовница на мултимилионер

 Красавицата с 2 брака зад гърба си показа любимия си  Лазгин Маджид

Нещо за четене
17:09 - 17 Юли 2023
11873
Синоптичката Лора най-после стана официална любовница на мултимилионер

Лора Георгиева вече е официална любовница, а не тайна държанка, каквато беше доскоро. От около година синоптичката има връзка с Лазгин Маджид, който е син на собственика на „Самекс“ – фирмата, оперираща ресторанти KFC. Допреди няколко месеца двамата не афишираха, че са двойка, но преди дни Лазгин се осмели да публикува фото с брат си Ариф и Лора в социалните мрежи, пише „Уикенд”.

Брюнетката не сподели фотоса на възлюбения си, а качи само свои самостоятелни кадри – както държанките крият богатите си и женени любовници и публикуват само свои снимки от романтични и екзотични почивки. Синоптичката на Нова тв сподели кадър от високоалпийския път Тимелсйох и показа невероятната гледка зад нея. Лора и Лазгин отидоха на събитие на автомобилния гигант „Порше”. От България тръгнаха дузина скъпи коли, които шофираха до Италия. 

Първата официална снимка на Лазгин (вдясно) и Лора

Както е известно, 35-годишната красавица се впуска във връзки само с милионери. Дългокраката брюнетка има зад гърба си два брака, една дъщеря и куп отношения със заможни мъже. Лора се прочу в медийното пространство още преди 10 години, когато водеше дамско предаване заедно с гимнастичката Симона Пейчева. Името й обаче бе по всички вестници през трагичната за нея 2014 г., когато нейният съпруг – бизнесменът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян. Той бе убит с два куршума пред общия им дом с Лора в столицата и остави нея и невръстната им дъщеричка Мишел да се оправят сами. Разбира се, остави им солидно наследство, но и дългове.

В криминалните хроники Манджуков остава известен като варненски бизнесмен и собственик на чейнджбюра, верига ресторанти, дискотеки и заведения. Приживе имаше рекордно много досъдебни производства и висящи дела. Беше заловен като част от организирана престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на цигари.

Красавицата обича лукса

След смъртта му Лора и детето им се прибраха да живеят в родния й Казанлък, откъдето тръгва и нейният път към славата, окичвайки се с титлата на един от най-старите конкурси за красота в България „Царица Роза“. Говореше се, че вдовицата и детето на бизнесмена са наследили дълговете му и лихвари са им взели всичко, но опечалената Лора така и не се престраши да говори. Проверка на „Уикенд” показа, че част от фирмите на Манджуков са били със запори, но банките са си взели дължимото. Всички фирми на убития бизнесмен са прехвърлени на други хора, нито Лора, нито Мишел фигурират сред сегашните имена на собствениците.

Три години по-късно вдовицата захвърли траура и мина под венчилото повторно, вричайки се във вечна вярност отново на богаташ. Вторият й мъж – Деан, е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. Двамата се залюбиха 2 години след убийството на първия мъж на Георгиева. Дългокраката брюнетка се раздели с Деан малко след като стана тв звезда и започна да чете прогнозата за времето по Нова тв.

Красавицата смени последния си мъж с други богати столични мутри, но упорито криеше връзките си. След това дойде ред на Паскал Дойчев – строителен предприемат и собственик на веригата фитнес зали „Пулс”, а от година се люби с Маджид, който имаше дълга връзка с бившата жена на Благой Георгиев – Христина. Братът на Лазгин – Ариф, е женен за Жаси от „Сделка или не”, която съвсем скоро ще дари с четвърто дете милионера. 37-годишният Лазгин никога не се е женил, няма и деца.