Синоптичката Лора слезе от екран

Красавицата ражда до месец от арабин-милионер

Нещо за четене
17:46 - 09 Септември 2024
2774
Синоптичката Лора слезе от екран

Синоптичката Лора Георгиева вече не съобщава прогнозата за времето. Не, не е уволнена, а вече е излязла в отпуск по майчинство преди раждането, пише в. „Уикенд“. Горе-долу по същото време в лятна отпуска излезе колежката й Никол Станкулова, а клетият Ники Василковски остана сам и води прогнозата за времето по Нова телевизия цели 17 дни без почивка и без нито една колежка. Станкулова отмори за почти 3 седмици и преди дни се завърна да ни казва какво е времето. Колежката й Лора пък си почива вкъщи и очаква появата на втората си рожба.

Таткото на бебето е милионерът Лазгин Маджид, син на собственика на фирма „Самекс”, оперираща ресторантите KFC в България. Двамата са заедно от година и половина, но Лора бързо забременяла от богаташа, който все още е ерген. До последно стилистите на Нова тв успешно криеха корема на брюнетката, която така и не призна публично, че е бременна. Красавицата има 11-годишна дъщеря Мишел. Момичето е плод на любовта ѝ с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард „България” през 2014 г. Тoй е убит c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остава сама с бебе на ръце.

Стилистите на Нова успешно криеха корема на синоптичката

Красавицата става известна още като ученичка. Тя е едва на 17 години, когато печели конкурса „Царица Роза“. Девойката е възпитаничка на природо-математическата гимназия „Никола Обрешков“ в Казанлък. Титлата ѝ носи награда посещение до Япония и билет за концерт на поп иконата Джордж Майкъл. След конкурса за красота брюнетката заминава за София, където се обучава в специалност „Журналистика“ в Софийския университет. От първата си година стартира стажове по медиите, за да изгради умения и портфолио. Минава през спортни сайтове и телевизия „МСАТ“, след което преминава в Би Би Ти на оръжейния търговец Петър Манджуков. Името ѝ попада в черните хроники, когато през 2014 г. съпругът ѝ Борислав Манджуков е брутално разстрелян пред собствения си дом.

Бъдещият татко

След като остана вдовица, Лора не страда дълго за убития си мъж и бързо му намери заместник. Красавицата мина през леглата на няколко милионера, сключи още един брак, но бързо се разведе и отново започна да излиза с други заможни мъже, а преди около 2 години срещна богаташа Лазгин, който е от сирийски произход - в неговата фамилия съществува неписано правило жените да раждат много деца. Брат му Ариф има един син и три щерки от съпругата си Жасмина – бивша асистентка в предаването „Сделка или не“. Маджид имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – Христина. Богаташът и гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, но последната им разлъка се оказа окончателна и арабина се залюби с Лора. Зарязаната Христина остана сама и в момента се препитава като масажистка – за нейна чест, предлаганите от нея масажи са без „щастлив край”.