Сираков: Левски осъществи трансфер във Фиорентина

Френски клуб, а не Динамо Загреб, взима Робърта

Спорт
12:02 - 22 Януари 2021
1128
Сираков: Левски осъществи трансфер във Фиорентина

Босът на Левски Наско Сираков потвърди новината, че младият вратар Иван Андонов преминава във Фиорентина. Това е втори изходящ трансфер на "сините" от декември насам, когато те трансферираха Станислав Иванов в американския Чикаго Файър.

"Да, трансферът на Иван Андонов е осъществен. Мисля, че в понеделник той пътува за Италия", съобщи легендата на Левски и националния отбор на България пред Блиц.

Сираков даде разяснения и относно евентуалното напускане на Найджъл Робърта, който в последните дни е спряган за изходящ трансфер, което би вкарало свежи пари в "синия" клуб.

"Нищо засега няма за Робърта. Нито за Франция, нито за Динамо (Загреб) или където и да е било", каза още Наско Сираков.

Френски клуб ще е най-вероятният нов собственик на нападателя на Левски Найджъл Робърта, информира в. "Мач Телеграф".

Отборът е в последната третина на класирането, а ниската цена от 900 000 евро е направила нидерландеца особено привлекателен за французите.

Хора, близки до мениджърския екип на Робърта, споделят, че е почти нулева вероятността нападателят да се окаже в Динамо Загреб, каквато информация се появи в четвъртък.

Старши треньорът на "сините" Славиша Стоянович привика на разговор Робърта след края на сутрешната тренировка в хърватския град Умаг. Двамата говориха за ситуацията около нидерландеца, който отказа оферта от Унгария, а през подготовката показва и голямо желание да работи със Стоянович.