Сираков ще гласува за... Левски, Марто Петров го контрира

Спорт
11:22 - 15 Март 2024
4416
Сираков ще гласува за... Левски, Марто Петров го контрира

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че ще гласува „за Левски“ на предстоящия изборен Конгрес на БФС.

От Левски така и не обявиха публично кого ще подкрепят на предстоящия извънреден изборен Конгрес на БФС.

Сираков остана в историята с изказването си на предишния Конгрес, че „не може да задраска едно 40-годишно приятелство с лека ръка.” По този начин той изрази подкрепата си за Борислав Михайлов.

Един от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов – Мартин Петров, говори пред журналистите при своето пристигане за Конгреса на Българския футболен съюз.

„На живо е хубаво да се разбере, че не е една камера, която да се фокусира в една точка. А да се предава хубаво, цялата зала. Ако се предава само бюрото на водещия, какво ще видите?

Очакваме победа, какво може да очакваме. Не делим клубовете на малки и големи, с всички сме говорили, показали сме им нужното уважение, по същия начин ще бъде и в работата.

Много хубаво изказване на Сираков, точно, какво ще рече Левски за Левски – нормално, той няма да ви каже за кой ще гласува. Надявам се, че клубовете са узрели и ще гласуват със сърце и чиста съвест“, заяви легендарният футболист.