Сираков: В петък ще видим кой е оживял

Започваме да изграждаме отбор за следващата година, заяви собственикът на Левски

Спорт
11:40 - 10 Ноември 2020
1202
Сираков: В петък ще видим кой е оживял

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че Славиша Стоянович е правилният избор за треньор на сините.

„Ще съберем играчите в петък, за да видим кой е оживял. Но до този ден няма да се тренира. Загубих бройката, но са 13 футболистите, които са заразени. Имам впечатления още преди две години как играеше отбора при него. Говорих с много хора в България и Европа, учудващо нямаше нито едно отрицателно мнение за Славиша. Явно заразява хората и им въздейства положително.

Левски намери правилният треньор. Никакви условия не са поставяни пред него. Трябва да се изгради отбор за следващата година. Да избегнем грешките в селекцията и когато взимаме играчи да сме убедени в техните качества“, заяви Сираков.

"Славиша много обича Левски, разбрахме се много бързо. За да няма спекулации относно договора му - той е назначен, като спортен директор и треньор. Желая му успех. Може да бъде сигурен, че зад гърба си има целия клуб. Заради новите заразени в клуба разпускаме отбора до петък. Имам впечатления от работата на Славиша Стоянович още от преди 2 години. Явно се е заразил от синята идея преди 2 години. Той смята, че има недовършена работа тук.

Говорих с много хора и нямаше нито едно отрицателно мнение за него. Левски намери правилния треньор. Не сме поставяли никакви условия на Стоянович. Единственото е, че започваме да изграждаме отбор за следващата година. Трябва да избегнем и грешките в селекцията. Докато не постигнем споразумение с Хубчев не можем да назначин старши треньор. Такива са правилата на БФС. Надявам се в следващите няколко дни да подпишем спонсорски договор и тогава да започнем разговорите с Хубчев. ", започна Наско Сираков.