Скандал: Детектор на лъжата мами срещу 250 лева

Новини
18:03 - 30 Юни 2019
6837
Скандал: Детектор на лъжата мами срещу 250 лева

Измамник злоупотребява с фалшиви данни от нагласен детектор на лъжата, разкрива Нова телевизия в специален репортаж, който ще бъде излъчен в неделя вечер след централната емисия новини в 19 часа. Оказа се, че представящият се за "криминален психофизиолог" Виктор Дончев може да осигури напълно фалшиво алиби срещу символичната сума от 250 лева. 

Измамникът е заснет със скрита камера от журналистката Тина Ивайлова. Негов служител така настройва полиграфа, че да посочва оговори по желание на клиента. Всичко това става срещу предварителна устна договорка и сумата от 250 лева.

Човекът, който злоупотребява с детектора на лъжата, се представя за детектив, ирисолог и дори маг, който разваля черни магии. Според експерти той е класически измамник, който си играе с човешки съдби. Смята се, че стотици хора са ползвали услугите на измамника Виктор Дончев. Сред тях била дори популярна манекенка, която си поръчала менте изследване с детектор на лъжага, за да докаже на богат любовник, че не му изневерява.

Виктор Дончев се представя за "криминален психофизиолог"