Скандал: Искат 100 бона неустойка от Тодор от "Игри на волята"

Нещо за четене
19:39 - 21 Януари 2021
17594
Скандал: Искат 100 бона неустойка от Тодор от "Игри на волята"

Покана за доброволно изпълнение от продуцентите на „Игри на волята“ е получил един от най-скандалните участници в шоуто Тодор Желязков-Табуретката. В 7-дневен срок той трябва да изплати рекордната неустойка в размер на 100 000 лева, научи Lupa.bg.

Поканата до него е пратена от адвоката на фирмата-продуцент на шоуто Милен Зарев. Изпълнителен продуцент на "Игри на волята" е компанията "Олд Скуул" на Нико Тупарев. С тази фирма, а не с Нова телевизия, участниците са имали договорни отношения.

Тодор Желязков ще бъде съден затова, че е нарушил договора си, издавайки подробности "от кухнята“ на предаването. Поводът са серия от разкрития, които бурагазлията направи относно „Игри на волята“. По думите му условията в предаването са били ужасни и по никакъв начин не отговаряли на посоченото по договора. Освен това, не била предоставена необходима медицинска помощ. Бургазлията си позволи и серия от упреци и лични нападки към хора от екипа на продукцията.

Тодор бил предупреден от продуцентите да не разказва какво се случва в предаването, но въпреки това той продължил да коментира в социалните мрежи и медиите клюки от вътре. Така се стигнало и до нотариалната покана с исканото обезщетение. В договора, който е подписал преди да влезе в "Игри на волята", изрично е упоменато, че няма право да коментира публично детайли от престоя си в риалитито.

Тодор Желязков бе сред големите дразнители в шоуто

В 6-минутно видео, публикувано във Фейсбук страницата на Петър Низамов-Перата, Тошко и скандалният ловец на мигранти твърдят, че това е опит за изнудване на бившия участник. "И аз ще си наема адвокат, няма да оставя тази работа така. Те ме изнудват!", репчи се Тодор.

Тодор се зарича да се брани в съда