Скандал около новата "Мис България"

18- годишната студентка представи София в конкурса, макар че е родом от Шумен

Стил
15:44 - 21 Ноември 2022
3972
Скандал около новата "Мис България"

От десетина дни Александра Кръстева е действащата "Мис България". 18- годишната студентка представи София в конкурса, макар че е родом от Шумен. Тя изпъкна с естествена красота и форми на модел.

В инстаграм последователите ѝ са запленени от усмивката и пъстрите ѝ очи.По-голям скандал, обаче, се разрази в TikTok, където беше качен отговор на един от въпросите, на които ѝ се е наложило да отговаря на сцената на конкурса. Така и не разбираме какъв е бил въпросът, но Александра е меко казано объркана от него и това личи в отговора ѝ. Дали става въпрос за притеснение, или за нещо друго, не знаем, но в коментарите не спестиха критиките си по Александра.

"Не се интересувам от този тип конкурси, но като видя кой печели, се чудя другите участнички какво представляват", "Стана ми жал малко", "Милиони години еволюция и накрая стигнахме до тук", "Трагедия", жестоки са в коментарите.

Други пък са доста по-умерени и са убедени, че става въпрос за притеснение. Версия, която е доста вероятна предвид успехите на Александра досега. Припомняме ви, че тя е студентка по архитектура. В училище силни са ѝ били математиката и българският. В Шумен завършва Природо-математическата гимназия в града, а участието ѝ в конкурса е първата ѝ изява като модел. Александра е тренирала гимнастика, лека атлетика, спортни и народни танци, плуване, волейбол. Целта ѝ е да остане и да се реализира в България, пише каналът Vbox7.