Скандал с новата песен на Мария

Отварачката стана за смях с “Малка черна рокля”

Нещо за четене
11:18 - 30 Май 2024
8267
Скандал с новата песен на Мария

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария, заради бившата си любовница Теодора. Два дни, след като Мария пусна новата си песен “Малка черна рокля”, видеото й бе спряно от Youtube, по искане на Ненчо Касъмов - продуцент на Диапазон Рекърдс.

Отварачката се провали с новата си песен, която е кавър на някогашния хит на Теодора и DJ Jerry „Моят номер“. „Малка черна рокля“, ударно рекламирана в социалните мрежи, бе внезапно свалена от най-голямата платформа за видео споделяне Youtube. Към момента то може да се намери само в социалните мрежи, където не само не се радва на голям брой гледания, но и търпи брутални критики от чалга феновете. Според източник на Lupa.bg е възникнал проблем с авторските права на текста.

„Съсипа хубавата песен на Теодора“, „Язък за готиното парче. Кавърът на Мария не може да й стъпи на малкия пръст“, гневят се в нета. Според други пък Мара Отварачката отново се излага с умопомрачително пеене, на каквото станахме свидетели и в „Като две капки вода“. „Дори на запис след обработка на гласа пак звучиш зле, Маро!“, „Тази жена не може да пее – тя рецитира“, гласят част от стотиците негативни коментари.

Другата критика към заралийката е свързана с представянето й във видеото. Мария имала едни и същи движения, които повтаряла – добре познатите поклащания с чупка в талията и размахване на ръце. Под ножа попадна и новата й прическа – Отварачката е с руса коса, която определено не й отива.

Истината е, че Мария доста е бързала да пусне ново парче с идеята да „хване вълната“ от „Като две капки вода“, докато все още има интерес към музиката й. „Това е неписано правило в бранша – участваш ли в телевизионно риалити, веднага след това трябва да пуснеш нова песен, докато хората все още се вълнуват от теб“, коментират от фолк гилдията. Поради липса на достатъчно средства обаче певицата не може да си позволи да плаща на текстописци, композитори и прочие, затова предпочела най-лесния вариант – да направи поредния кавър на готов хит.