Скандал в Lupa.bg: Безхаберна майка зарази цяла детска градина с COVID-19!

Новини
19:04 - 24 Юли 2020
5455
Скандал в Lupa.bg: Безхаберна майка зарази цяла детска градина с COVID-19!

Пореден скандал, свързан с коронавируса у нас, се разрази в забавачка във Варна, научи Lupa.bg. Родителите са бесни на майката на едно от децата, станала причина цялата детска градина "Златно зрънце" в морската ни столица да пламне със заразата.

Преди седмица въпросната родителка е била диагностицирана с COVID-19, но решила да крие докрай и не казала на никого, не посочила и контактни лица.

Безотговорната дама на своя глава спряла детето си от детска градина, но не му направила изследвания. Така,  за дните, в които то е продължило да ходи на градина, заразата обхванала цялото детско учебно заведение.

"Големият ми син е едно от децата, които са били диагностицирани вчера с коронавирус. Нямаше никакви симптоми, докато изведнъж не вдигна висока температура. Впоследствие се почувства адски отпаднал, без никаква енергия, а наред с това лепна и разстройство", разказва майката Магдалена Владимирова.

Тя се обажда на 112, като линейката идва много бързо и веднага прибират детето за изследвания.

"Прегледаха го мигновено, оказа се, че белите му дробове са чисти, но не можеха да го остават в инфекциозна болница, тъй като... няма места! Не знам какво да кажа...", споделя още Магдалена. Самата тя също се оказала заразена. 

"А знаете ли какво се случи на мен? Не мога да го опиша с думи! Не можех въздух да си поема, приличах на блъсната от ТИР!", разказва отчаяната жена.