Скандал в Lupa.bg: Майката на убиеца Кристиан се крие с раница за 6 бона

Новини
13:54 - 22 Април 2020
22325
Скандал в Lupa.bg: Майката на убиеца Кристиан се крие с раница за 6 бона

Разкритие на Lupa.bg - майката на убиеца на Милен Цветков се крие от фоторепортерите с раница на елитната френска модна къща „Луи Вюитон” с цена поне 6000 лева.

Десислава Крумова Пешева – Николова, шефка на „Винпром Карнобат”, излезе от ареста на Трето столично РПУ вчера следобед малко след 15 ч. срещу 100 бона гаранция. Милионерката прекара 24 часа зад решетките по обвинение, че е дала мощното ауди Q7 на дрогирания си син Кристиан Николов, с което бе премазан журналистът Милен Цветков.

С цялото си нахалство близката до окошарения олигарх Миню Стайков Десислава се криеше от репортерите, които я чакаха при Трето РПУ, зад чанта на елитната френска марка „Луи Вюитон”, която сред най-успешните и най-скъпите производители на висша мода.

Проверката на Lupa.bg установи, че раницата е от колекцията есен-зима 2019. Въпросната раница за космическите 6000 лева е от премиум класа, която не се продава в магазините, а са само със специална доставка.

За хората, които имат между 3 и 4 хиляди евро за такъв лукс, се предоставя и специална екстра – монография на името на собственика върху чантата.

Десислава Пешева – Николова може да си позволи чанта колкото две годишни пенсии, понеже е изпълнителен директор на „Винпром Карнобат” и съдружник в други фирми на обвинения в данъчни престъпления бизнесмен Миню Стайков.

Има данни, че фирми на майката на убиеца на Милен Цветков са усвоили стотици милиони левове по програмата за развитие на селските райони.

Проверката ни показа, че близката до олигарха Десислава участва като в управлението и като собственик в 15 фирми, сред които „СИС Индустрийс” ООД, „Топаз Продъкшън” ООД, „Винпром Карнобат 1811” ООД, „Падени Фуудсървис” ООД, „АС Оптимус” ЕООД и др.