Скандал в Lupa.bg: Мая Манолова лъсна до автокрадец (СНИМКИ)

Политика
13:17 - 04 Юни 2021
12219
Скандал в Lupa.bg: Мая Манолова лъсна до автокрадец (СНИМКИ)

Мая Маналова се снима с известен автокрадец, разкри Lupa.bg. Лидерката на „Изправи се! Мутри вън” потресе феновете си, като се щракна с Ицо Турчина, написа във фейсбук профила си журналистката с писателска дарба Калина Паскалева.

Пловдивчанката с основание пита имал ли автокрадец сред симпатизантите и активистите на ИМВ и КОИ СА МУТРИТЕ НА #МАЯМАНОЛОВА?

Ето цялата публикация на Калина Паскалева:

Мая Манолова и Ицо Турчина харесват ли песента “За крадец не ставаш, сине, щом сърцето ти е взела някаква жена?” и биха ли я предложили за химн на Изправи се.БГ?

✅ Един от симпатизантите на Мая Манолова се казва Христо Токилиев.

Имам само един въпрос, на който биха могли да ми отговорят от СДВР, защото нито една медия не е показала лицето му:

1. Това ИЦО ТУРЧИНА ли е?

NB: “Петима души са били арестувани при акцията в неделя в автоморга в столичния кв. „Малинова долина“, собственост на известния в криминалните среди Ицо Турчина.

Четирима мъже са задържани в момент на разкомплектоване на краден автомобил. Това са самият Ицо Турчина (42 г.) и мъже с инициали В. Т. (49 г.), И. И. (39 г.) и К. И. (30 г.), всички от София. В непосредствена близост до автоморгата е задържана и 35-годишна жена, чиято задача била да наблюдава за евентуално приближаване на полицаи или други нежелани посетители. “

Изт. btvnovinite.bg

06.02.2018 г.

П.С: На една от снимките с Христо Токилиев са Настимир Ананиев и Тихомир Василев. Те знаят ли кой е Ицо Турчина и как се разпродава от автоморга крадена кола на части? В София знаем кой кой е, драги господа. А аз - имам много приятели и информатори от улицата.

Важните въпроси ще си ги запазя за старта на кампанията. А ако се случи нещо с колата ми през следващите месеци - г-н Рашков ще отговаря. И не, не ми се работи в МВР, само си чеша егото колко съм умна - внучка на полковник, под чието командване е била цяла Южна България, нали помним хубаво. Весел уикенд - аз отивам в Пловдив да проверя за един издирван господин за казуса с Трето РПУ.