Скандал в Lupa.bg: Плеймейтка вее силикон в „Лукойл” (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Куриози
14:10 - 31 Май 2022
10168
Скандал в Lupa.bg: Плеймейтка вее силикон в „Лукойл” (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Плеймейтката Мартина Узунова е развявала силикона си в „Лукойл”, маскирана като… секретарка. Новината сподели пред Lupa.bg близка приятелка на палавата силиконка.

32-годишната подгласничка в конкурса „Мис Плеймейт” 2014 г., в който победителка стана Елена Кучкова, играела ролята на помощничка на големите босове в руската петролна компания срещу завидна заплата, злобничко призна дружката на Мартина.

Клюката носи, че наскоро изкусителката била натирена от благия пост заради ревностни скандали между шефовете на кого приоритетно да държи телефонната слушалка.

След края на кариерата в „Лукойл” Мартина Узунова останала без свежи финансови потоци, затова се отдала на частен бизнес, свързан с комуникация с платежоспособни баровци, разправя още приятелката ѝ.

Красавицата ще се запомни с дивния скандал, който спретна, след като не успя да грабне първото място в еротичния конкурс „Мис Плеймейт 2014”. След финала Мартина хвърли бомба, че победителката Елена Кучкова си била признала пред няколко от момичетата, че взимала пари на ръка за секс услуги.

Мартина доразви сюжета с твърдение, че лично видяла как Кучкова си тръгва с един от организаторите на „Мис Плеймейт 2014” в интимна близост след среща на всички кандидатки, провела се в столично заведение, две седмици преди финала.