Скандал в Lupa.bg: Сутеньор измами братя Диневи

29-годишният Петър П. прибрал няколко хиляди лева от баровците като касиер на пристанището в Свети Влас

През ключалката
12:29 - 16 Септември 2019
21174
Скандал в Lupa.bg: Сутеньор измами братя Диневи

29-годишен сутеньор преметна с няколко хиляди лева господарите на Свети Влас Динко и Йордан Диневи.

Престъпникът Петър П. от Нова Загора пристигнал в курортното селище преди две години и се цанил за касиер на яхтеното пристанище на бизнесмените, където само за двайсетина дни успял да открадне няколко хиляди лева, преди да бъде разкрит. Скандала осветли пред Lupa.bg източник от РПУ-Несебър.

След като баровците разкрили, че служителят им бърка в „кацата с мед”, Петър бил уволнен дисциплинарно и срещу него стартирало досъдебно производство. След като „бизнесът” на пристанището се спихнал, бандитът решил да се развихри като сутеньор. в Свети Влас, Слънчев Бряг, Елените и Несебър, където всяка вечер предлагал на богати наши и чужди  клиенти три 20-годишни девойки.

Проститутките от Сливен и Нова Загора носели космически приходи на тариката, обясни източникът на Lupa.bg. Според информацията сутеньорът наел апартамент в Свети Влас от 65 годишния Г. Т. от Хасково.

В жилището често се вихрели купони с огромни количества алкохол и дрога, но 20-годишните труженички започнали да създават проблеми на съседите с любовните си писъци.

Ценоразписът на Петър гласял, че един час секс с всички екстри струва 200 лв. за българи и 150 евро за чужденци. В заверата участвали и двама спасители от плажа на Свети Влас, които намирали загорели за ласки мъже. Те обаче били заподозрени от шефовете си, че участват в незаконната манифактура и били пред уволнение в средата на сезона, затова се отказали да помагат на търговеца на удоволствия, уточни нашият източник.

Ядосан, Петър се заканил, че ще ги натопи в полицията, че предлагат марихуана на туристите на плажа.