Скандал в Монако: Принцеса Шарлийн отново избяга от принц Албер

Красавицата искала да „постави“ съпруга си на мястото му

Нещо за четене
21:10 - 19 Септември 2023
13639
Скандал в Монако: Принцеса Шарлийн отново избяга от принц Албер

На 18 септември стана известно, че 45-годишната принцеса Шарлийн отново е заминала за Африка. Завръщането ѝ в родината се случва за първи път след скандала отпреди 2 години, когато прекара няколко месеца в РЮА под предлог за тежко заболяване.  

Този път обаче поводът принцесата на Монако да замине за Африка е друг. Тя е там за благотворителното събитие на Кралската фондация „Научи се да плуваш“.

Междувременно в страната бившата южноафриканска олимпийска плувкиня вече е успяла да се срещне с ученици и да помогне за набирането на още средства за организация, която работи за запазване живота на носорозите.

Припомняме, че от няколко години принцесата е активен участник в кампания срещу бракониерството и рязането на роговете на носорозите в Южна Африка и на континента въобще. 

Експерти обаче са категорични, че 45-годишната Шарлийн е в Африка с цел да „постави“ принц Албер на мястото му. Факт е, че в момента японската принцеса Акико Микаса е на официално посещение в Монако, което изискваше присъствието на принцеса Шарлийн. Но вместо това тя прекарва време с близките си в РЮА, като по този начин подсилва слуховете, че нейните интереси са над държавните, костатират световните медии.