Скандалът с Тити приземи Тото от „Скандау“

Рапърът вече не се големее, нито ходи с охрана

Нещо за четене
20:15 - 08 Февруари 2024
7864
Скандалът с Тити приземи Тото от „Скандау“

Йонислав Йотов – Тото, вече не страда от звездомания. Рапърът от „Скандау“  не ходи с охрана, нито се прави на интересен. Наш репортер засече изпълнителя в столичен мол. Тото беше е компанията на жена си Кристин и двете им деца Доминик и Ая. Младото семейство похапваше, а децата си играеха с други малчугани. Тото и Кристин си говореха съвсем спокойно и дружелюбно с останалите пазаруващи, пише в. „Уикенд“.

Изпълнителят на„Чужди усмивки“ си комуникираше с другите хора. Тото се обръщаше към мъжете с „брат“ и се държеше така, сякаш са му отколешни приятели. Въобще не се правеше на интересен, не звездееше и не стоеше със слънчеви очила, както правеше до неотдавна.

Рапърът, нашумял с участието си във „ВИП Брадър“ преди няколко години, остана без участия и мощните си спонсори след изцепката с Тити Папазов в предаването му, което се излъчва по интернет (т.нар. подкаст). Припомняме, че в „При ТоТо“ Тити разказа, че в ученическите си години е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което 3 дни, след като се разделили, му изневерило с негов много близък приятел. За да я „накаже“, Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата й.  Зрителите останаха втрещени, че така свободно се говори за насилие над жени и в цялата зала, където се записва предаването, се чува бурен смях. Хората се възмутиха на поведението на Тото, който не спираше да се хили, докато слуша за ужаса.

Клипът с интервюто с Тити Папазов съвпадна със скандала с насилника Георги от Стара Загора, който наряза с макетно ножче и подстрига косата на 18-годишната Дебора. Това отприщи вълна от недоволни, които скочиха срещу Тото, и спонсорите до един го зарязаха. Наскоро Йонислав поднови подкаста си, но е видимо по-смирен и умерен. Явно си е взел поука след изцепката с Тити Папазов и има положителна промяна в поведението му.