Слагат главата на Гошо Тодоров на дръвника

Сините гласят треньорска смяна, свикват среща с играчите

Спорт
11:18 - 20 Октомври 2020
1576
Слагат главата на Гошо Тодоров на дръвника

Шефовете в Левски са принудени да търсят специалист, който да бъде назначен за постоянно на треньорския пост.

След загубата от Славия с 0:1 в "Овча купел", наставникът Георги Тодоров намекна, че може да си тръгне, въпреки че се ползва с доверието на ръководството.

Обсъждат се варианти с Живко Миланов или някой от другите настоящи помощници - Димитър Телкийски и Тодор Симов, но с оглед голямата вероятност Левски тепърва да слиза още в класирането, е по-възможно да се заложи на доказано име.

Повече от ясно е, че следващият треньор на Левски ще бъде българин, и то с ниски финансови претенции. Клубът дължи голяма сума на последния треньор Петър Хубчев и неговите асистенти.

Наскоро изпълнителният директор Павел Колев заяви, че след като е преглеждал документите, е установил, че в последните години абсолютно всички наставници са измъквали неустойки от Левски.

Ръководството на сините свиква среща с играчите, която ще се проведе след двубоя с Партизан от Червен бряг за Купата на България. Целта е да се спре свободното падане в първенството. 

На "сините" им предстои домакинство на Черно море, с който са съседи в класирането и на "Герена" са категорични, че нямат право на нова грешка. Тимът вече изчерпа правото си на такива, след като пропиля с лекота 8 точки в двубоите с отбори, които се смятаха за преодолими - Царско село и Ботев Враца у дома, както и най-старото столично дерби със Славия.