Славена Вътова: Не съм правила SEX от година и половина!

Милионерът Юлиян Цолов не „уважава” „Мис България 2006”

През ключалката
14:00 - 02 Октомври 2019
63387
Славена Вътова: Не съм правила SEX от година и половина!

Изявяващата се напоследък като жури в „България търси талант” сладурана Славена Вътова е вечно усмихната на екрана, но в личния си живот няма толкова поводи за добро настроение. „Мис България 2006” е мокър сън за хиляди телевизионни зрители, но в интимен план е на сухо от близо година и половина, научи ексклузивно Lupa.bg.

Самата Славена споделила в кулоарите на хитовото риалити, че отношенията със съпруга й - спекуланта-мултимилионер Юлиян Цолов, са напълно формални и двамата не са се отдавали на интимност от пролетта на 2018-а година.

„Глупава история, такова красиво и младо момиче си пилее най-хубавите години. За всички е ясно, че има нужда от нова тръпка, но е възпитана в строг морал и отхвърля всички, които й се натискат. Чудно колко още ще издържи”, споделят колеги на Славена от „България търси талант”.

Красавицата има брак със скандалния бизнесмен Юлиян Цолов, наричан още Българския вълк на „Уолстрийт”. С борсовия спекулант Славена се радва на две невръстни хлапета, но бракът им е от твърде модерния напоследък „свободен” тип. Двамата имат уговорка да се срещат открито с други партньори, за да освежават връзката си, която страда заради честите отсъствия на Юлиян от семейното гнездо. Вътова обаче не се възползва от „намалението” и прекарва времето си предимно с децата.

Доскоро Вътова водеше безумно тъпото предаване по БНТ „Спортисимо”, което новият генерален директор Емил Кошлуков за щастие спря заради бюджетни съкращения. Миската обаче бързо си намери работа при конкуренцията от Би Ти Ви.