Слави Ангелов: Ще разбера кой организира побоя!

Новини
07:52 - 03 Април 2020
3405
Слави Ангелов: Ще разбера кой организира побоя!

Главният редактор на „168 часа” Слави Ангелов даде първото си телевизионно интервю пред Нова тв след варварското нападение над него. На 17 март вечерта разследващият журналист бе нападнат от трима маскирани с железни тръби пред дома си на бул. "Дондуков". Изродите още не са заловени.

Пред Нова тв Слави Ангелов призна, че вече е изписан от болницата и се възстановява от травмите у дома си. Той изрази увереност, че цялата история ще бъде разплетена рано или късно.

„Все още нямам отговор на въпроса кой е поръчителя и откъде дойде това, но съм сигурен, че един това ще се изясни при всички случаи. Независимо дали МВР и прокуратурата ще стигнат до тях, аз знам, че един ден ще зная тези отговори...”, убеден е Слави Ангелов.

Той разказа, че е можел да пострада много по-тежко, ако не е бил негов съсед, който в същия момент се е прибирал към дома си. Мъжът с едро телосложение се развикал срещу биячите. Младо семейство, пътуващо в автомобил, също оказало помощ на разследващия журналист. „Следващия ми спомен е как жената е седнала на земята и е взела в ръце главата ми. Това са моите ангели, които са се появили тази нощ, точно там. Ако не бяха тези доблестни хора, сега можеше да не водим този разговор...”, благодари на хората, оказали му първа помощ Слави Ангелов.

Той си спомни, че единия от нападателите му е бил с маска на черепи и с яке в светъл цвят. Според думите му, агресорите са били трима и са изпълнявали поръчка, тъй като единия от тях го е снимал, докато останалите са го инквизирали.