Слави: Аз враг на Борисов?! Че мога ли да съборя властта?

Новини
13:13 - 18 Юни 2020
7866
Слави: Аз враг на Борисов?! Че мога ли да съборя властта?

Шоуменът и кандидат-политик Слави Трифонов коментира в социалните мрежи скандала със снимките на премиера Бойко Борисов и последвалото изявление на министър-председателя. Учиндолецът се разгневи, че Борисов го е посочил „като враг” и обясни, че няма капацитет да бутне властта.

Ето и какво написа Дългия на профила си във Фейсбук:

„Вчера, по повод на снимки, изтекли в интернет, министър-председателят Бойко Борисов даде нещо като пресконференция, брифинг, споделяне, оплакване, тъжна констатация, разстроен вопъл и гузно оправдание.”, коментира Трифонов.

„На тази така наречена “пресконференция" министър-председателят ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление. Виж ти, това го казва човекът, на чието подчинение са МВР, ДАНС, армията, службите и почти всички медии. Че как мога аз и по какъв начин да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?”, удивен е лидерът на „Има такъв народ”.

И изригна:„А всъщност истината каква е? Скандал след скандал, корупция, България на 111-o място по свобода на словото, използване на Ковид-19, за да се плашат хората и да се заздравяват позициите на властта, скандални записи, в които председателят на Парламента е обруган, скандални снимки, на "които Баце спинка", а до главата му пистолет и пари във шкафчето… Е, какво общо имаме ние с всичко това? Ние с вас сме зрители и за съжаление - потърпевши.”, заключи Слави.