Слави Костов : Ще пиша на Интер да ме вземат

Икарди си отива, готов съм да го заместя, майтапи се голмайсторът на Левски

У нас
14:26 - 11 Април 2019
2526
Слави Костов: Ще пиша на Интер да ме вземат

Голмайсторът на Левски Станислав Костов сподели своята футболна мечта. 27-годишният нападател иска да играе в италианския гранд Интер. Макар да е наясно, че няма как да я изпълни, благоевградчанинът се измайтапи, че е готов да замести звездата на „нерадзурите” Мауро Икарди.  

„Мечтая за Интер, ама няма как да стигна дотам. Иначе съм щастлив в Левски. Нормално като всеки си мечтая, но вече не съм на 20 г. Икарди си тръгва от Интер, може пък да ме вземат. Ще им пиша съобщение”, пошегува се с усмивка Костов, който получи награда за футболист №1 на 28-ия кръг в Първа лига.

Според информациите на „Герена” действително има интерес към футболиста, но от далеч по-скромни отбори в Турция и Русия. През зимната пауза Костов бе на косъм да премине в турския Акхисар Беледиеспор, но в крайна сметка предпочете да продължи в Левски. До момента той 19 гола в 28 мача със синята фланелка.

"Не съм мислил какво ще стане след края на сезона. Чувствам се добре в Левски, затова зимата отказах да напусна. Не ми е фиксидея това, не знам какво ще стане лятото. Щастлив съм, хората ме уважават. Бих си изпълнил договора с Левски до края с огромно желание", каза още Слави Костов.

Снимка: Lap.bg