Слави Трифонов чакал Тита две години

Имах труден момент с Криско - призна блондинката

Нещо за четене
11:24 - 06 Юни 2023
5637
Слави Трифонов чакал Тита две години

Тита, Тото, “Ку-Ку Бенд”, Слави Трифонов, Азис и Миро преди няколко дни изстреляха съвместен хит – “Демон”. За проекта певицата признава, че има покана отдавна от Слави Трифонов, но не се е чувствала готова за такава голяма стъпка.

“Това беше тотална изненада и за мен също, защото това е човек, който прави дуети с много малко изпълнители. Това е показателно за мен, че добре си върша работата. Инициативата дойде от него още преди две години. Чак сега се реализира поради причината, че аз не бях достатъчно уверена като артист да изградя тази песен и да се включа в нея с пълния си потенциал. Исках да вложа своите идеи, да покажа как аз виждам тази песен. Тогава имах някакъв труден момент с Криско, с компанията, раздели, събирания и т.н. Тогава бях нахвърлила само някакви идеи. Сега песента узря и заедно с Диан и Лора, които правеха музиката и текста, направихме най-доброто” – разказва изпълнителката.

“Това е съвсем различно ниво на работа. Маестрото ни показа как се работи професионално и как можем да извлечем най-доброто от музиката. Аз научих страшно много неща от екипа на Слави, за което съм страшно благодарна, че се докоснах до такива музиканти” – разкри още тя.

Клипът е сниман от Валери Милев. “Валя ни дъжд, водата беше много студена” – разказа Тита. Певицата споделя, че целият ѝ летен график е пълен.