Слави Трифонов : Най-накрая агонията приключи и отиваме на избори

Лидерът на ИТН се изказа във Фейсбук

Новини
17:58 - 24 Март 2024
5060
Слави Трифонов: Най-накрая агонията приключи и отиваме на избори

"След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори", това написа в профила си във Фейсбук Слави Трифонов.

"Защото Мария Габриел, на пресконференция каза, че оттегля кандидатурата си за премиер и отиваме на избори", добави лидерът на Има такъв народ.

"Следващият мандат ще отиде в Продължаваме промяната – Демократична България. Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне и така, съвсем правилно, отиваме на избори", посочи още той.

"Да, има хора, на които това не им харесва, но уважаеми приятели това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията", допълни Трифонов.

"Защото, когото и от тези хора да питате: „защо се страхува от избори“, той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност - няма никакво значение дали се страхува или не се страхува, защото така или иначе си заминава", написа още Слави Трифонов.

"И така, най-после, тази агония приключи и забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели", добави лидерът на ИТН

"Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни", посочи още той.

"Вие сте на ход!", с тези думи завърши поста си Трифонов.