Слави в интервю за тийн списание от 1996 : Не съм гей!

Издателката Боряна Антимова публикува уникална снимка на Дългия от времето на "Ку-ку"

През ключалката
15:44 - 07 Юли 2019
25389
Слави в интервю за тийн списание от 1996: Не съм гей!

Уникално интервю със Слави Трифонов и снимка отпреди 23 години публикува издателят Боряна Антимова. В него читателка задава на "кукувеца", както го наричат тогава, въпросите на читатели. Само по себе си четивото е уникално, 90% от въпросите са свързани с хомосексуализма, а Слави през цялото време се оправдава, че не е гей и натъртва колко много харесва жените и че е 100% хетеросексуален.

"Едни от най-хубавите ми години... Не съм се променила много като характер... Но не мога да кажа същото за Слави... Мил спомен отпреди 23 години... Слави като млад. Тогава бях редактор на тийн вестника "Време Super S" - най-тиражното издание в този сектор, и страшно си глезехме читателите. Имахме например такава рубрика "Той/тя ще интервюира...".

Децата изпращаха въпроси към своя любимец и теглехме жребий. Честта да интервюира Слави се падна на Роси Борисова. На това интервю Роси му подари едно много специално дървено кръстче от Божи гроб, което после Слави си носеше на ухото. Отдавна съм загубила тези броеве и ако не беше Роси, нямаше да си спомня колко бяхме готини и колко верен беше пътят, по който вървях, правейки това издание. Днес са много малко редакторите, които обръщат такова голямо внимание на читателите си. Спомням си, че след Световното по футбол през 1994-та ходех при звездите да подписват автографи на децата. После ги пращахме по пощата... Беше лудост, отнемаше страшно много време, но го правехме заради верните си читатели. Веднъж отивам при Боби Михайлов и му връчвам 1200 негови снимки, които да подпише. Той мърмори, мърмори, но го направи. Така зарадвахме 1200 деца", пише с носталгия Боряна Антимова.