Slayer приютява Satyricon на летище "София"

Final show in Bulgaria ще е размазващо през юли, а групата обещава звукът да е безмилостен и към най-взискателните фенове

Новини
17:30 - 27 Май 2019
2254
Slayer приютява Satyricon на летище "София"

Поредното и може би последно гостуване на американските траш метъл титани Slayer наближава. Легендите на твърдата музика ще свирят в София на 11 Юли 2019г., като събитието ще бъде на сцена в парка на летище "София" до Терминал 2.

Шоуто е част от прощалното Final World Tour и визитата на американците е озаглавена Final show in Bulgaria.

Slayer, заради които ще има много гости от съседните на България държави Румъния (там те ще свирят ден по-рано, на 10 юли), Сърбия, Гърция и Северна Македония, пристигат със своя огромен екип за запомнящ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като обещават звук, който да не покаже милост и към най-взискателните и грамотни по темата експерти, каквито са немалка част от метъл феновете.

След като тази година американските траш метъл титани обявиха, че се оттеглят от сцената с прощално световно турне, бе редно то наистина да включва възможно най-много точки на земното кълбо.

В момента Slayer, с подкрепата на съмишлниците от Lamb Of God, Anthrax и Obituary, претопяват остатъка от напълно разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планирана като финална.

Турнето на Slayer беше удължено и периметърът на действие разширен, като в графика на бандата за 2019г. вече има не само концерти в Южна Америка, Австралия и Япония, но и още дати на Стария континент.

Феновете ще могат да се насладят на концертните изпълнения на класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble” и още доста песни от сетлиста на групата.

Вече стана ясно, че специален гост на Slayer ще бъде блек метъл бандата Satyricon.