Slayer с епично прощално световно турне

Легендите на траш метъла обявяват последния си студиен албум

Новини
11:56 - 10 Септември 2024
679
Slayer с епично прощално световно турне

В революционно съобщение, което предизвика шокови вълни в метъл обществото, Slayer разкри плановете си за последния си студиен албум и прощално световно турне. Тази знаменателна новина бележи края на една ера за една от най-влиятелните и трайни групи в историята на траш метъла.

Последният студиен албум, озаглавен "End of Days", ще бъде издаден на 11 април 2025 г. Последната творба на Slayer обещава да достави блистерната скорост и свирепост, които определят звука им от десетилетия.

"End of Days" ще бъде мощно свидетелство за наследството на групата, включващо смесица от безмилостни рифове, изгарящи сола и агресивни текстове. Първият сингъл "Final Reckoning", вече е представен и дава представа за високооктановите и мрачни теми на албума.

Заедно с обявяването на албума Slayer разкри подробности за своето "Final World Tour", което ще започне през май 2025 г. Турнето ще бъде мащабно, глобално прощално, с изпълнения, планирани в Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия.

Основните спирки включват големи градове като Лос Анджелис, Лондон, Сао Пауло и Токио. Групата обещава незабравимо изживяване, включващо сетлист, който обхваща цялата им кариера, със специално внимание към най-големите им хитове и любимите на феновете песни.

"Това е емоционален момент за всички нас, казва китаристът Кери Кинг. - Имахме невероятно пътешествие и с нетърпение очакваме да отпразнуваме последната си глава с нашите фенове по целия свят. "End of Days" е нашата лебедова песен и сме развълнувани да я споделим с всички".

Предварителната продажба на билети за Final World Tour ще започне следващата седмица, а общите продажби ще започнат скоро след това. Като се има предвид монументалното влияние на Slayer върху метъл жанра и лоялната им фенска база, търсенето на билети се очаква да бъде изключително голямо.

Тъй като Slayer се подготвя да затвори тази глава от своята легендарна кариера, "End of Days" и съпътстващото го прощално турне, несъмнено ще бъдат историческо и прочувствено честване на техния несравним принос към метъл музиката.