След 18 години чакане: Боби М. даде благословията си на Николета

Лозанова най-после вдига сватба с Ники Михайлов

Новини
17:16 - 23 Април 2024
188728
След 18 години чакане: Боби М. даде благословията си на Николета

Цели 18 години бяха нужни на Ники Михайлов, за да се реши да предложи брак на Николета Лозанова. Преди 40 дни плеймейтката дари вратаря с дъщеричка Борислава, кръстена на дядо си Боби Михайлов. Изглежда Ники се е решил да предложи брак едва след като стана татко.

Преди дни Ни Ло се похвали със скъпия годежен пръстен. Силиконката качи фото в социалните мрежи, за да се покаже, че наследничката й е с биберон и лигавник на френската марка „Клое“, които струват около 200 лева, като на фотоса уж небрежно се подава диамантеният пръстен на лявата й ръка.

Бижуто е на марката „Тифани“ и струва 55 000 долара, или около 90 бона в лева. Лозанова не пропусна да покаже и торбичката, където се виждат първите букви на марката на пръстена, ако някой случайно не е разбрал на кой бранд е бижуто. Под снимките бъдещият жених Ники написа „Завинаги“, придружено от емотинонки на бяло сърце, пръстен и булка. „Честит годеж“, „Бъдете много щастливи и се обичайте“, заваляха коментари в профила на моделката след голямата новина. „Ето това е снимката“, пък пише съпругата на Християн Гущеров – Светлана.

Николета и Ники все още не издават подробности около годежа, нито кога планират да е сватбата. Близки до Лозанова подозират, че двамата ще изчакат малката Борислава да стане поне на годинка и тогава ще вдигнат пищна сватба, на която Боби Михайлов да може да покаже танцувалните си умения, особено на песните на любимата му Преслава.

Любовната история на Ники и Николета започна през 2006 г., малко след като пловдивчанката става „Мис Плеймейт“. Двамата имат страстна любов, придружена от изневери, скандали, ревност и накрая раздяла. През 2011 г. Ни Ло се омъжи за футболиста Валери Божинов, а година по-късно го дари с дъщеря Никол. По същото време Михайлов се залюби с вакарелската фолк дива Алисия. Бракът на Николета и Валери изкара 3 години. Според слуховете плеймейтката е кръшкала на мъжа си с Михайлов. Силиконката и Божинов се разделиха, Ники и Алисия също. Няколко месеца по-късно Ни Ло и синът на вратаря обявиха връзката си и не са се разделяли вече 8 години. Едва наскоро Боби Михайлов прие за снаха изкусителката и даде благословията си на двойката.