След четири години ходене по мъките: Петканов най-после има коса

Бившият мъж на Александра Богданска преживя една неуспешна трансплантация на грива в Турция

Нещо за четене
15:10 - 16 Юли 2024
1355
След четири години ходене по мъките: Петканов най-после има коса

Даниел Петканов най-сетне може да нсе похвали с гъста коса, след четири години ходене по мъките. Бившият мъж на Александра Богданска преживя една неуспешна трансплантация на коса в Турция преди четири години. През март 2020 година Петканов се бръкна с 1600 евро за новата си четина. Турция се превърна в една от водещите страни в света за здравен туризъм и трансплантация на коса. Това се дължи както на високия опит на лекарите и добрите технологии които използват, така и на факта, че операциите са по-икономични в сравнение с други страни.

Присаждане на коса в Турция вече не е просто медицинска процедура. Много от болниците, клиниките в Истанбул предлагат на чужденците пълен пакет, който включва трансфери от летище, настаняване в хотел и дори туристически обиколки. Петканов обаче си изпати от евтините трансплантации в Турция, затова изтъпря второ присаждане на коса у нас, пише ХотНюз.

„Преди 9 месеца направих втора трансплантация на коса и във видеото може да проследите процеса по развитието на резултата.Предисторията на това решение датира от преди 4 години, когато реших да си трансплантирам коса в Турция.

Преди да се реша и да потвърдя интервенцията потърсих консултация в България при д-р Зарев, който е един от най-добрите лекари в тази сфера в целия свят. Той изрично ме предупреди да внимавам МНОГО с трансплантарането на коса там…Long story short, 3 години и половина години след трансплантацията в Турция пак бях в кабинета на д-р Зарев, този път като пациент“, призна Петканов.

Той не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно. „Имах хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, заяви преди време Дани.