След Евро 2024: Андреа Банда яхна „Порше“ за 300 бона

Бившата репортерка от „На кафе“ публикува поредица от снимки на возилото

Новини
13:30 - 01 Август 2024
4716
След Евро 2024: Андреа Банда яхна „Порше“ за 300 бона

Наскоро информирахме читателите на Lupa.bg, че Андреа Банда Банда иска да кара лъскаво „Порше“, но гаджето й не шофира и смята купуването на кола за пълна глупост. Е, инфлуенсърката вече има чисто нов джип „Кайен Турбо хибрид“. „Порше България ми писаха, че са видели, че съм се справила отлично с футбола, и искат да проверят дали ще се справя добре и с колите. Примерно с Cayenne Turbo e-hybrid – написа бившата репортерка от „На кафе“ и публикува поредица от снимки на ключовете, на колата, на нея и какво ли още не. Проверка на сайта ни показа, че возилото струва 150 000 евро, или около 300 бона в левове.

„Според Иван колата е нещото, за което има най-малко смисъл да се дават много пари. Според мен трябва да карам „Порше“. Виждате ли как тази връзка не е това, което ми се искаше“ – оплака се преди време инфлуенсърката.

Брюнетката не може да се нарадва на новата си придобивка и не спира да се хвали с нея. Андреа откровено призна, че обича да натиска по-силно педала на газта, но ще внимава с тази мощна кола, която все още я е страх да шофира с по-висока скорост.

„На вниманието на Би Ти Ви новините, централната: „Андреа Банда Банда кара с 300 по Околовръстното. Снима клипче за ТикТок“ – пошегува се дребното миньонче, което се надяваме, че няма да развива такава скорост с поршето.