След фалстарта: Дони води новото предаване с робот-хуманоид

Новини
21:35 - 15 Януари 2020
7230
След фалстарта: Дони води новото предаване с робот-хуманоид

След фалстарта миналия уикенд, ток-шоуто „Събота вечер с Дони” тръгва тази събота. За това съобщи самият певец днес следобед в социалните мрежи.

Звездата събуди любопитството на феновете си със съобщението, че заедно с него ток-шоуто ще води робот-хуманоид. Така на 18 януари от 21 по БНТ Дони ще препита Кирил Маричков и актьора Юлиян Вергов за интересни истории от живота им.

Чисто новото „Събота вечер…”, което трябваше да направи дебюта си в тв ефира на БНТ миналата събота, но се отложи поради неясни причини. "Поради програмна промяна "Събота вечер с Дони" няма да се излъчи на 11-ти януари, а съвс скоро след това! Имайте търпение! За добро е!", разкри самият водещ тогава. Хора от телевизията твърдят, че музикантът, който е перфекционист, не успял да изпипа детайли по шоуто и затова му били нужни още няколко дни.

Отслабналият до неузнаваемост музикант ще пълни предаването си с интервюта и хубава музика, изпълнявана от симфоничен оркестър.

С първият си гост - легендата от „Щурците” Кирил Маричков, Дони пее заедно във "Фондацията".

Приятели на Векилов от сцената разказват, че той много отдавна мечтаел за собствено предаване като водещ. Идеята на кльощавия музикант допаднала на шефа на БНТ Емил Кошлуков и така дал зелена светлина на Добрин, с когото почти набори.