След като неговите се отказаха от името му: Брад Пит иска деца от младото си гадже

На този етап той не комуникира с нито един от наследниците си от връзката си с Анджелина

През ключалката
19:19 - 14 Юни 2024
8391
След като неговите се отказаха от името му: Брад Пит иска деца от младото си гадже

Темата за децата е доста деликатна, която нерядко може да стане причина за раздяла между двама души. Особено, ако единият вече има свои наследници, а другият не и се надява, че ще му се случи.

Драмите в личния живот за Брад Пит идват една след друга, като освен съдебната битка с Анджелина Джоли, той получи няколко тежки удара от децата си, които едно по едно изявяват желание да не носят фамилията му и да нямат нищо общо с него.

Мнозина биха помислили, че идеята Брад Пит изобщо да обмисля варианта да има нови наследници, би била лудост. Оказва се обаче, че това съвсем не е така. Два пъти разведеният баща на шест деца изглежда по-щастлив отвсякога с новата си половинка Инес и не само че не изключва идеята за трети брак, но и е готов да има деца с нея.

Твърди се, че носителят на Оскар иска да даде ново начало на живота си с де Рамон и дори е казал на приятели, че 34-годишната дизайнерка на бижута би била "прекрасна майка".

"За Брад е опустошително, че няма връзка с децата си, но Инес му е истински източник на утеха и това ги сближи още повече. Не е изключено да има повече деца в живота си. Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да има деца. Тя е търпелива, лесна и със страхотно чувство за хумор. С други думи, връзката им е гладка и без драми. Той гледа на отношенията им в дългосрочен план", разказва приятел на Брад.

Обтегнатите отношения на Пит с децата му, както и ожесточената му раздяла с бившата му съпруга Анджелина Джоли отново попаднаха в светлината на прожекторите, след като се разбра, че малко след 18-ия си рожден ден дъщеря му Шайло е подала молба да премахне фамилното име на баща си.