След пиянски запой и оргия: Ман Юнайтед глоби Рашфорд с £650 бона!

Феновете на Червените дяволи са гневни на футболиста, който все повече приближава изхода на "Олд Трафорд"

Спорт
14:53 - 29 Януари 2024
4917
След пиянски запой и оргия: Ман Юнайтед глоби Рашфорд с £650 бона!

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд беше глобен с 650 000 паунда! Санкцията на юношата на клуба, която е в размер на двуседмичната му заплата, е заради пропускането на петъчната тренировка на тима, а нападателят и национал на Англия беше изваден от състава за вчерашното гостуване на Нюпорт Каунти (4:2) от турнира за Купата на Англия.

Официалната версия, която той представил за липсата си е, че му е прилошало. В британските таблоиди се появиха видеозаписи, на които се вижда как купонясва до ранни зори в Белфаст. След това взел частен самолет до Манчестър, но излъгал мениджъра Ерик тен Хаг, че е болен.

След срещата снощи Тен Хаг заяви лаконично, че това е "вътрешен въпрос", с който ще се справи.

Нападателят пристигна тази сутрин на базата на тима заедно със своя брат, който е и негов личен мениджър, като двамата се срещнаха с нидерландския мениджър на рекордьора по титли в Англия.

Самият Тен Хаг вече показа, че е безкомпромисен при ситуации с дисциплинарни проблеми с играчите, като пример за това бе начинът, по който той извади от отбора Кристиано Роналдо и Джейдън Санчо.

В края на октомври мениджърът разкритикува Рашфорд за това, че е излязъл да празнува рождения си ден в нощен клуб часове след загубата в дербито с Манчестър Сити. През миналия сезон нападателят отново беше изваден от групата за мача с Уулвърхемптън заради това, че бе закъснял за разбора. По този начин Рашфорд вече показва, че проблемите от дисциплинарен характер стават хронични за него, което предполага нова твърда реакция от страна на Тен Хаг.

Фенове на Нюпорт Каунти си направиха шега с Рашфорд снощи след трудната седмица, която имаше английският национал.

"Можем ли да получим седмичната ви заплата?", гласеше плакат, който почитатели на втородивизионния клуб покзаха на трибуните.

Рашфорд е в слаба форма през този сезон, след като отбеляза 30 гола през миналата кампания. През този шампионат английският национал е повече от отчайващ - едва четири попадения и две асистенции в 20 мача, а наред с това той на няколко пъти беше оставян на пейката заради слаба форма.