След победата в "Денсинг старс": Д-р Щонова вдъхнови жена с диагноза

Неделя преобърна живота на своя почитателка

Нещо за четене
11:29 - 15 Май 2024
10121
След победата в "Денсинг старс": Д-р Щонова вдъхнови жена с диагноза

Кралицата на "Денсинг старс" д-р Неделя Щонова вдъхнови жена, страдаща от доброкачествен тумор, след като снощи грабна купата в танцовото шоу с всеотдайния си партньор Наско Месечков. Великолепната двойка не само спечели любовта на зрителите и зае първото място, а преобърна живота на своя почитателка. 

"Веси, която е на 58 години, ми каза: "Мъжът ми е с рак, а аз имам миома и ми предстои операция. Но въпреки това ще отида да участвам в едно състезание, вие ме мотивирахте", разказа д-р Щонова в "Тази сутрин".

С танците си в "Денсинг старс" тя постигна своята цел - да поощри хората да бъдат физически активни и да се грижат за здравето си. "Наско създаде хореографии-вселени. Правихме трудни поддръжки от респект към публиката. В първите лайфове Томаш Папкала ме попита:

"Искаш да умреш на сцената ли?". Но ние избрахме да танцуваме във въздуха и да рисуваме с телата си. Преживяхме невероятно приключение, атмосферата беше прекрасна", каза Неделя.

След победата шампионката направи комплименти на останалите финалистки - певицата Дара, синоптичката Натали Трифонова и каратистката Ивет Горанова, които също бяха брилянтни в шоуто.