След поредната операция: Живият Кен се разпадна

Новини
12:49 - 20 Януари 2022
5690
След поредната операция: Живият Кен се разпадна

10 години откакто Родриго Алвес се подложи на първата си пластична интервенция и се трансформира в Живия Кен, а след това се трансформира в Живата Барби, и даже промени пола си, прекръствайки се на Джесика Алвес, започна да се разпада.

Днес 38-годишният Алвес стартира работа преди години като стюард и по това време стартира да прави своите първи промени по външния си тип. С радикалната смяна на визията си и превръщането си в жена обаче той се заема едвам след смъртта на богатия му дядо, който оставя на внука си солидно завещание.

Родриго напуска работата си и започва трансформирането в модерна кифла. Бързо се увлича по хирургичните интервенции и се трансформира в един от най-популярните звездни изроди. Докато едни се забавляват и присмиват на вида му, други намират външността му за ужасяващо брутална и даже травматична. Благодарение на безкрайните си интервенции Алвес освен, че набира свръхпопулярност, печели стотици и хиляди долари от участията си в реклами и шоута.

Алвес може да се похвали с цели 100 интервенции, а последните фотоси на профила му в инстаграм красноречиво показват, че след толкова интервенции, процедури и „спомагателни усъвършенствания “, тялото му започва да се разпада.

След 11-та ринопластика носът на Кен/Барби тотално е изтънял и почнал да се разпада. Устата му също е дело на много операции. Тя се е изкривила на една страна, а бузите са целите в трапчинки.

И в случай че си мислите, че Кен счита да спре до тук, грубо се лъжете. Той умерено и целенасочено се приготвя за 12-та ринопластика, която счита да направи в края на януари. Има обаче един проблем – за звездата става все по-трудно да откри доктор, който да се съгласи да направи интервенцията.

Страховете на лекарите са разбираеми: с всяка пластична интервенция възможностите всичко да се обърка се увеличават от ден на ден. Това знаят хирурзите, но не и самият Кен.