След "Капките": Мария го закъса, отива на съд

Диапазон Рекърдс предявиха иск към певицата за нарушаване на авторски права

Шоу
15:10 - 30 Май 2024
14422
След "Капките": Мария го закъса, отива на съд

Продуцент постави забрана на Мария с новата й песен “Малка черна рокля”. Това се случи само няколко часа след излизането на видеоклипа й в онлайн пространството.

“Вече няма достъп до този видеоклип поради предявен от Diapason Publishing иск за нарушаване на авторски права”. Това е надписът, който излиза на мястото на липсващия клип в Maria_Official_Bulgaria.

“Искам да благодаря на всички ви за обичта, подкрепата и хубавите думи в тази нова страница на моята кариера! Щастието, което имам с вас и музиката не може да бъде сравнено, с каквото и да е……… Ето за това не спирам и ще продължавам да се раздавам за вас! Надявам се, че с новата ни песен успях да ви очаровам и благодаря на екипа за прекрасния проект!” – написа певицата в деня на премиерата си – 28 май.

Още с излизането на проекта меломани коментираха, че “Малка черна рокля” всъщност е кавър на хита от репертоара на Теодора “Моят номер”, която е колаборация с DJ Jerry. Мнозина не спестиха критиката си към Мария за това, че е посегнала на една от най-популярните песни на своята колежка от Диапазон Рекърдс.

След свалянето на видеоклипа й, самата тя все още не е излязла с изявление по темата за предявения иск за нарушаване на авторските права и какво ще предприеме, за да бъде отново онлайн новото попълнение в репертоара й.