След рака: Иван Иванов победи Covid

През ключалката
15:44 - 23 Юли 2021
15335
След рака: Иван Иванов победи Covid

Любимецът на киноманите Иван Иванов победи коронавируса месеци преди 70-ия си рожден ден.

Артистът, който от години живее в тишината на в панагюрското с. Оборощие, се похвалил пред местните, че надделял над китайската гадост, а последните изследвания показали, че има достатъчно антитела. Именно поради естествения имунитет Иван Иванов засега не смятал да се ваксинира.

Отново без да бие тъпана преди години актьорът победи и онкозаболяването, което му откриха лекарите. Звездата от „Всичко е любов“ имаше рак на устната кухина, но, за щастие, болестта вече е в миналото.

Негова опора и тогава, и сега била съпругата му – актрисата Петя Силянова. След избавлението Иванов направи дар за храма в село Оборище като благодарност за Божията помощ.

През декември актьорът от култовия филм „Всичко е любов“ и секссимвол на 80-те ще отбележи 70-годишен юбилей – отново тихо и без гръмки тържества.

В средногорското село Иван Иванов е любимец на местните. „Много е дисциплиниран. Нито пие, нито пуши, само си кара моторчето, колата, пише нещо в една тетрадка. Позаслабнал е напоследък, защото хапва само плодове и зеленчуци от градината“, коментират съседи му.

На гости в Оборище често ходели синовете му. По-малкият – Стефан, известен с рапърския си псевдоним Уош МС, редовно прекопавал градината на родителите си, за да не се морят, особено в летните жеги. Преди години, след като спечели голямата награда в риалити шоуто „ВИП Брадър“, той даде част от хонорара на майка си и баща си, за да си купят нова битова техника и да си направят ремонт на селската хасиенда.