След раздялата: Петър подсмърча за Моника във „Фермата“

Страстната любовна история угасна безславно

Нещо за четене
11:26 - 27 Септември 2023
3173
След раздялата: Петър подсмърча за Моника във „Фермата“

Страстната любовна история във „Фермата“ угасна безславно. Актьорът Петър едва не се разплака след напускането на красивата Моника, по която хлътна в риалитито. Самата тя пък си тръгна от предаването без да се разстрои.

Съсипан от отсъствието на хубавицата, влюбеният участник й посвети романтично видеообръщение. „Липсваш... Странно е как се познавахме от няколко дни, но аз вече те чувствах близка. Странно е как те няма от няколко часа, но аз чувствам, че те няма от месеци. Никога не съм вярвал в случайностите. Това, че пътищата ни се пресякоха точно тук, не беше случайно. Във „Фермата“ започна една приказка, която само времето ще покаже дали ще бъде продължена. Ще играя тази игра и за теб, и ще спечеля тази игра и за теб!“, заяви самоуверено Петър.

Докато беше в риалитито, Моника ту флиртуваше с него, ту се отдръпваше. Чувствата й постоянно се променяха. В  един момент дори заяви, че Петър не е мъжът, когото търси. 

Дизайнерът Сергей пък тотално се усъмни в любовта между двамата участници. „Надявам се това да не е било едно театро за пред зрителя, а наистина да е имало чувства. Аз обаче не ги видях. Моника беше пушечен заек Петър да се придвижи по-напред в играта. По-голяма част от дамите тук му вярват и го харесват, и той успява да ги подхлъзне в негова полза“, коментира участникът. 

Дали противоборството между Сергей и Петър ще се задълбочи ще стане ясно в следващите епизоди на „Фермата“. Те вече ще се излъчват от 20:00 часа, а сериалът минава от 22 часа.